Τυποποίηση και Εγκαταστάσεις

Layer-31-copy.png

Η SIRREON OLIVE FARMS εκτός από το εξαιρετικής ποιότητας ελαιόλαδο που παράγει εδώ και τριάντα χρόνια, υλοποίησε ταυτόχρονα και ένα ολοκληρωμένο σχέδιο παραγωγής, αποθήκευσης και συσκευασίας των προϊόντων ελαιοκομίας της. Διαθέτει ένα ιδιόκτητο χώρο 40 τ.μ στο Χαροπό Σερρών, όπου διαμένει μόνιμα, πλήρως εξοπλισμένο που περιλαμβάνει την κύρια παραγωγική μονάδα, διαθέτει δεξαμενές αποθήκευσης και τεχνολογικά εξελιγμένα μηχανήματα επικόλλησης ετικετών, εμφιάλωσης και τυποποίησης ελαιόλαδου.
Δημιουργήσαμε  λοιπόν ένα προϊόν επώνυμο, ανταγωνιστικό, ένα προϊόν που ξεχωρίζει για την καλαισθησία του και διατηρεί αναλλοίωτη την ποιότητα του μέχρι να φτάσει στα χέρια του καταναλωτή, παρέχοντας ταυτόχρονα στους πελάτες μας υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών με κύρια έμφαση στην καινοτομία και την ανάδειξη των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών του Σερραϊκού Ελαιόλαδου.
Το ελαιόλαδό μας διατίθεται στην κατανάλωση σε δύο κατηγορίες, Βιολογικό και Εξαιρετικά Παρθένο, σε λευκοσίδηρα δοχεία και σε σκουρόχρωμες γυάλινες συσκευασίες, σύμφωνα με τον ισχύοντα κανονισμό για τα πρότυπα εμπορίας του ελαιόλαδου σε σκούρα φιαλίδια με σήμανση που διαθέτουν σύστημα κλεισίματος έτσι ώστε το περιεχόμενο να μην μπορεί να αλλοιωθεί χωρίς να ανοιχτεί η φιάλη. Η κατηγορία Εξαιρετικά Παρθένου Ελαιόλαδου διατίθεται και σε πλαστική συσκευασία πετ η οποία έγινε κυρίως για εμπορικούς λόγους για να γίνει αυτός ο θησαυρός της φύσης προσιτός στην καθημερινότητα της νοικοκυράς σε μια συσκευασία όμως εξίσου σκουρόχρωμη.
Η έμπνευση για την δημιουργία των προϊόντων μας προέρχεται από τα αγαθά που απλόχερα μας προσφέρει η φύση. Ο ζήλος και το μεράκι που τρέφει η οικογένειά μας για την παραγωγή Εξαιρετικά Παρθένου Ελαιόλαδου οδηγούν την SIRREON OLIVE FARMS στην δημιουργία δύο νέων προϊόντων που έχουν ως βάση το χαμηλής οξύτητας ελαιόλαδό μας. Το Εξαιρετικά Παρθένο Ελαιόλαδο με άρωμα Μαύρης Τρούφας και το Σπαθόλαδο (Έλαιον Υπέρικου) δημιουργήθηκαν με σκοπό την κάλυψη των αναγκών του καταναλωτή αλλά και της σύγχρονης αγοράς που διαρκώς αλλάζει.
Με την ίδια όρεξη και σεβασμό η SIRREON OLIVE FARMS, μεγαλώνοντας την γκάμα των προϊόντων της, ξεκίνησε την συσκευασία και τυποποίηση βρώσιμης ελιάς στις κατηγορίες Καλαμών, Πράσινες και Σταφιδάτες Χαλκιδικής. Οι ελιές είναι η απόλυτη “υπερτροφή” και θεωρούνται αναπόσπαστο κομμάτι της Ελληνικής κουζίνας και της υγιεινής διατροφής. Θαυμάσια πηγή μονοακόρεστων λιπαρών οξέων που βοηθούν στην καλή λειτουργία της καρδιάς και βιταμίνης Ε, που είναι φυσικό αντιοξειδωτικό.

Πιστοποιήσεις

GMCert
IQCert
elΕλληνικά